Home / Looks / Marmer

Marmer look

Altijd al gedroomd van een badkamer of vloer volledig in marmer? Dit prachtige materiaal gekenmerkt door z’n typische unieke aders en veelvoud aan kleuren is tijdloos en klassevol.

Het uitzicht van marmer geeft je een gevoel van luxe en comfort en tovert zelfs de kleinste ruimte om tot een kunstwerkje. Als keramische tegel is deze look dan ook nog eens makkelijk in onderhoud.

Ontdek de marmerlook

Waarom kiezen voor marmerlook?

Een echte blikvanger

Met een marmerlook maak je een echt design statement. Of je het nu als accessoire in je interieur plaatst of integreert als vloer- of wandtegel, marmer is dé eye-cather in je interieur. Klassevol en on trend!

Oneindig veel mogelijkheden

Kies voor wit marmer voor een rustige, klassieke uitstraling die in bijna elk interieur past. Mag het voor jou wat stoerder? Ga dan voor zwart, grijs of bruin marmer. Deze kleuren zijn iets warmer en gewaagder, maar behouden steeds het tijdloze karakter van marmer.

Laat je inspireren

Voor elke ruimte

Professioneel advies

Onze medewerkers adviseren jou op basis van jouw interieurplannen. Ze zoeken samen met jou de perfecte tegel die jouw woning compleet maakt.

Bezoek Tyles

Kom langs in één van onze showrooms en laat je inspireren door onze verschillende collecties. Ontdek er de tegel die het best bij jouw droominterieur past.

Andere looks