Home / Ruimtes / Slaapkamer

Slaapkamer tegel

Je slaapkamer is de plek waar je ontwaakt en in alle kalmte de dag terug beëindigt. Het inrichten van een slaapkamer is daarom een hele uitdaging. Door gebruik te maken van warme en zachte kleuren en materialen trachten we een plek van geborgenheid, warmte en rust te creëren.

Het gebruik van een tegel in je slaapkamer is misschien niet het eerste waar je aan denkt. Met een tegel creëer je nochtans de gewenste look voor elk budget. In combinatie met vloerverwarming krijg je die warme en luxueuze slaapkamer waar je altijd al van droomde.

Inspiratie voor je slaapkamer
De slaapkamer is de plek bij uitstek om heerlijk in te cocoonen. Je doet er elke nacht nieuwe energie op. Het is de plaats waar heerlijk mooie dromen vorm krijgen. Creëer dankzij het aanbod van Tyles nu ook je droominterieur.

Een oase van rust

Keramisch parket, een rustieke betonlook of tijdloze natuursteen... Je kan heel wat verschillende soorten tegels in je slaapkamer gebruiken. Zorg voor een oase van rust door het gebruik van natuurlijke kleuren en materialen. Combineer met vloerverwarming voor warme voeten bij het opstaan. Op zoek naar een opvallende en unieke toets? Installeer een betegelde accentmuur voor een interessant en speels effect!

Populaire looks

Professioneel advies

Onze medewerkers adviseren jou op basis van jouw interieurplannen. Ze zoeken samen met jou de perfecte tegel die jouw woning compleet maakt.

Bezoek Tyles

Kom langs in één van onze showrooms en laat je inspireren door onze verschillende collecties. Ontdek er de tegel die het best bij jouw droominterieur past.

Laat je inspireren

Andere ruimtes