Home / Ruimtes / Woonkamer

Woonkamer tegel

Je woonkamer is het kloppend hart van je woning. Of je nu liefhebber bent van een moderne stijl of graag thuiskomt in een landelijke woonst, je woonkamer is sowieso een sfeervolle plek waar je tot rust kan komen.

Ons aanbod biedt voor elke smaak een passende tegel. In welk interieur wil jij heerlijk genieten van thuiskomen? Maak een afspraak en kom langs voor advies. Wij gaan mee op zoek naar de perfecte tegel.

Inspiratie voor je woonkamer
De woonkamer is het kloppend hart van je woning. Het is de plek waar je met je gezin geniet van een filmavondje of vrienden ontvangt. Soms dient ze simpelweg om onze gedachten op een rijtje te zetten. Het is één van de belangrijkste leefruimtes van je woning.

Keramiek in de woonkamer

Vloertegels in de woonkamer; het is een trend die niet meer weg te denken is. Het is niet alleen mooi, het heeft ook enkele praktische voordelen. Spelende kinderen of bezoekers met naaldhakken, daar hoef je je geen zorgen meer over te maken. Onze vloertegels bieden voor elke woonkamer wat wils. Ga voor een houtlook als je houdt van een landelijke sfeer, natuursteen voor een tijdloos karakter en betonlook voor een moderne vibe. Gouden tip: combineer je tegels met vloerverwarming. Keramiek is een zeer goede geleider van warmte en dus de ideale verwarmingsbron voor je voeten!

Populaire looks

Professioneel advies

Onze medewerkers adviseren jou op basis van jouw interieurplannen. Ze zoeken samen met jou de perfecte tegel die jouw woning compleet maakt.

Bezoek Tyles

Kom langs in één van onze showrooms en laat je inspireren door onze verschillende collecties. Ontdek er de tegel die het best bij jouw droominterieur past.

Laat je inspireren

Andere ruimtes